Kontakt i din egen takt...

Det är en mycket liten del av all den information som tas in i kroppen via våra sinnen som nås och förstås av den tänkande hjärnan. Därför känns det naturligt för mig som Body Movement Coach att utgå från vad som händer i kroppen när vi önskar komma i kontakt med våra verkliga behov och önskningar. Hjärnan kan tro på alla möjliga lögner om oss själva, som begränsar oss på olika sätt,  men min erfarenhet är att kroppen hittar sätt att påminna oss om sanningen.

 

Smärta och känslouttryck kan vara till stor vägledning, när vi väljer att lyssna på kroppens signaler. Min övertygelse är att svaren på allt vi behöver veta om oss själva, finns inom oss. När vi ger vår kropp utrymme, acceptans och uppmärksamhet, kan den sluta ropa på hjälp och slappna av. Vi kan då ge oss själva mer av det vi verkligen behöver och bjuda in till sånt som supportar oss i att vara de vi innerst inne är.

 

Som Body Movement Coach erbjuder jag mig själv som medmänniska att vara närvarande och stötta och uppmuntra Dig att se på Dig själv med kärlek och empati, genom empatiskt lyssnande och genom att använda rörelse, andning, beröring och gestaltning som verktyg.

 

Body Movement Coaching är för mig ett helhetstänkande som stödjer en djupare kontakt med oss själva, våra tankar och våra känslor, vår kropp och vår själ, där inget värderas som bättre eller sämre utan allt inkluderas.


Sofias Änglamassage & healing finns på facebook

Sofias Änglamassage på facebook
Kroppskontaktande på facebook

Dela på facebook eller mail